Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Heren 9/2/13

BBBBRRR , 2e winterprik. Niet mijn ding die winter maar wel de moment om volgend flauw mopje te gebruiken , hoe weet een vrouw dat er een sneeuwman in haar bed ligt....= als ze nat word! Onze tegenstander kreeg geen kou in set 1. Daar zorgden onze heren voor door meteen hen het vuur aan de schenen te leggen. ( lees : hoog tempo op te leggen ) !!

1e set : Nog nooit kon er gewonnen worden tegen dit Ben Fenster. We kijken uit naar hun kern. Grote vraag , spelen ze vandaag met Dhr De Cock in hun ploeg ( ooit ex Roeselare en nationale selectie ). Niet dus , vergroot onze kansen. Toch mogen we ook de rest van deze ploeg niet onderschatten , stuk voor stuk ervaren rotten. Net zoals vorige week gaan we goed van start. Hoog tempo , tegenstander ondergaat dit alles. Zijn bovendien niet erg beweeglijk. Komen moeilijk op dreef en krijgen geen organisatie in hun ploeg. Pieter en Ron beleven een topavond. Scoren vaak , scherp aan het net.  Set 1 gewonnen met 25-12!

2e set : We mogen niet dezelfde fout maken zoals vorige week. Toen gingen we ook goed van start tegen tootsie maar vanaf set 2 kwamen we telkens iets te kort wat ons konstant 4p achterstand opleverde. En toch....opnieuw laten we onze tegenstander aanklampen. Ben Fenster komt in de match en laat zien waarom zij al 30p hebben in het klassement. Hun opslagdruk brengt ons nu en dan in problemen . Gelukkig zakken we niet te ver terug. Johan en Luc DS leveren als spelverdelers puik werk. Er dienen zich dus genoeg kansen aan om als aanvaller te scoren. Aan de rest om af te werken. Marius moest fungeren als mid-man. Hij toont weinig emoties  , scoort nu en dan maar enig nadeel is wel dat hij ( te snel ) wil aangespeeld worden. Met een stevig blok aan de overzijde wil dit wel eens misgaan....toch moet ik zeggen dat zijn aanvalskracht ( qua macht ) voordeel oplevert. Minste bloktouche tegenstander en de bal vliegt alle kanten uit. Lang gaat de stand gelijk op. Diep in set 2 dienen we nog even door te drukken. Met succes , set 2 = 25-20!!

3e set : Ook nu blijven beide teams aan elkaar gewaagd , Ben Fenster staat zelfs 18-21 voor wanneer ik t-out neem. Deze t-out loont want Ben Fenster mist opslag. Er volgt een sterk vervolg voor ons , we werken achterstand weg. Er volgen spannende momenten. Mooi om te zien. Helaas laten we een paar setballen liggen. En dan word het moeilijk , iedereen die aan deze sport deelneemt weet dat. Nipt verlies 26-28! 2-1

4e set : Het is nu of nooit tegen deze tegenstander , opnieuw doorgaan met ons niveau ( dat trouwens ondanks verlies set 3 al niet slecht was ) , en 3p pakken klassement. Het blijft knokken om 2 a 3 punten voorsprong op te bouwen....en vast te houden. Elkaar aanmoedigen  , en wel in het sappig zelzaats. Afgelopen woensdag moest Pieter nog gedekt worden ( lees , afschermen door goed te volgen bij zijn aanval ) ,nu word er geroepen= we moeme der de voart in oan. En dat lukt , we duwen door en winnen set 4 ( 25-19 ) , en tevens de match met 3-1! Mooi!!!!

Woord van dank aan Filip , onze kern was wat krap. Om zekerheid in te bouwen kwam hij toch af om de match te volgen vanop de bank. Hopelijk is zijn blessure vlug weg en kan hij opnieuw scherp aan de laatste matchen deelnemen. Scherp , ......scherp zoals de manier waarop ze hem deze week scheerden voor het nemen van fotos in de heupstrreek. Voortaan mag hij nu douchen bij de dames met gladgeschoren bikinilijn...way to go!!!

Groetjes Jan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120626
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj