Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Heren Tootsie eeklo - Crescendo

We spreken af op de gewoonlijke verzamelplaats. Er is grote intresse voor de nagelnieuwe bedrijfswagen van Pieter. Bovendien genoeg vrijwilligers om met hem meerijden. Luc DS blijft alleen mijne Zafira trouw. Wanneer Pieter de parking net voor mij verlaat stel ik me de vraag. Hoe gaat hij deze VW Passat gewassen krijgen bij de self car-wash met 1 jetons..zijn ablolute record. Maar , wat eigenlijk belangrijker is : wie van beide teams haalt de punten binnen in deze match. Tootsie en Cresc hebben beide 25 punten.

1e set : Raar begin van de match. Klutsballen met de nodige verwarring bij beide teams. Trekt op nie veel maar wij scoren toch het 1e punt.  De verwarring beperkt zich voor ons tot de 1e fase maar bij Tootsie veel langer. Wij vlug 0-6 voor. Tegenstander wil het forceren , fouten stapelen zich op ( 0-10 )!! Er is wat verjonging bij Eeklo en dat eist zijn tol...zeker omdat ook de mensen met meer ervaring blijven missen. Doorstomen is de boodschap voor ons. 4-14. We blijven ruim voorstaan . We krijgen een dip maar werken ons al vlug opnieuw de set in. Mooie opslag Pieter , 2 maal zelfs. Bij Koen lukt alles , ook al vond ik dat hij wat laat reageerde op aangespeelde passen. Nic speelt beter dan voorgaande matchen , killblok 9-24! Wij makkelijk set gewonnen 9-25.

2e set : Tootsie kiest voor meer ervaring in opstelling. Had ik wel verwacht. Toch staan we vooraan in deze set 1-4 voor. Dit ondermeer door prima redding achterin van Nic en klassebal Luc DS / plaatsbal. We blijven voorstaan maar de marge is minder groot. 5-7!! Tootsie jeugd mist opslagen nu en dan. Maar ook wij krijgen problemen. Mindere periode in ons team kost ons plots behoorlijk wat punten. Geen goed nieuws ( 18 -13 ) , zeker op dit niveau in een match waar beide ploegen dezelfde punten hebben qua klassement. We kreunen onder hun druk , 22-17 . Beginritme terug vinden dat is bij ons de boodschap. Niet in deze set , 25-18 verlies.

3e set : We blijven te veel mindere momenten kennen. Ook al word er hard gewerkt bij ons . Tootsie nu bij de les. Veel rally's  , mooi om te zien maar daar blijft het bij. Dit omdat tegenstander uiteindelijk veel van deze spannende momenten wint. Tootsie krijgt de steun van supporters die laat binnenkwamen ..maar euh ook van de scheids die toch wat rare fases in ons voordeel verkeerd inschat. Set 2 , verlies 25-19

4e set : Tootsie komt meer en meer in het stuk voor. Onze recepties niet goed , dit te vaak. Ballen komen op het net terecht , moeilijk voor onze spelverdelers. Weg aanvalskans. We kijken konstant tegen 4 punten achterstand aan. Twijfel groeit , Nic voelt dat hij trainingen mist ( problemen bij receptie ). Maar ook Wes is in mindere doen. Koen speelt zijn match , ik gok en wissel hem. Pieter in zijn plaats omwille van iets meer aanvalskracht. Helaas kan ook Pieter geen oplossing bieden. In set 3 eindigde zijn aanval vaak in het blok. Hij blijft missen. Scheids blijft rare beslissingen nemen...maar ik geef toe dat in deze match Tootsie zich in de match vocht en de laatste 3 sets scherper bleek. Set 4 : 25-20 , 3-1 verloren.

Ik kom iets later de kleedkamer binnen na de match , gisteren nam ik in een taverne de waldorfsalade. Het gezouten spek bezorgde me de ganse nacht een reuzedorst...en ook nog tijdens deze match. Gevolg reuze pipi , de piscine staat recht voor de douches. Iedereen is getuige van mijn reuzeplasje , ik sta zoals de kleine kindjes met mijn bloot gat in het zicht van 6 naakte mannen. Het voelt aan als een test...concentratietest..niet simpel want stel u zelf maar eens de vraag : zou jij pipi kunnen doen terwijl 6 naakte mannen in jou richting kijken..BBBBBRRRRR. Groetjes Jan


 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120628
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj