Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

15-2-17 Mixed Crescendo - De Woeste Tikkers!

En , jullie prins gevonden op valentijn??? Zo niet , in het groot warenhuis op tschap van de koeken. Een ganse pak voor 1.79 euro. Een pak voor de broek , dat kregen de onzen ook in deze derby!

 

1e set : Crescendo , al vlug ( lees te vlug ) , 1-5 achterstand. DWT pakt het erg slim aan. Weten wie ze in het vizier moeten nemen bij opslag. Word nog erger , 1-10 . Eindelijk even match en dan toch strijd 2-12! DWT toont waarom zij bovenin staan in het klassement. Dwingen ons in de fout. Sinds de komst bij Dwt van Marc Van Wymeersch is deze tegenstander veel beter geworden. Als een van de spelverdelers is hij een belangrijke pion. Toont mentaliteit  , zet dit over op de ploeg.. Aanvallers kunnen vol hun kans gaan doordat ze zuiver aan gespeelt worden. Blijven scoren. Een ramp deze 1e set 7-25!

2e set : Het blijft o zo moeilijk om bij ons die 1e bal te brengen. Gevolg , geen 2e bal om een kans op te bouwen. We hebben de beste bedoelingen maar , als de receptie of verdediging al eens komt brengen we de bal niet hoog genoeg. Voor Sonja gaat het dan te snel waardoor zij moeilijk onder de bal geraakt om te fungeren. Het blijft afzien , op alle vlak. Zware avond voor de onzen 15-25!

3e set : Bij hun belangrijke pion die op de bank gaat gaan uitblazen. Het zal nu moeten gebeuren voor ons. O ja , tussen de sets komt me iemand even toespreken met de woorden , voor ne keer dat je komt ( ik zag nog maar weinig mixed matchen dit seizoen) , je gaat hier iets positief schrijven hee...iets positiefs...iets posietiefs...aha , wacht ik weet iets . In Willebroek gaan ze een weg volledig afsluiten zodat de padden rustig kunnen oversteken en niet plat gereden worden. Sommigen gaan ze  in een emmer steken en zelfs zo helpen bij de oversteek. Trouwens een pad die plat gereden word , wat is da = een effen pad. Verder met de match waar het voor de onzen nu eindelijk iets beter word , 4-4 en 12-12. Afzien maar volhouden en in de match geraken. Dipje DWT 21-14...en toch. Voorsprong 21-14 geven we weg . Plots 24-23. T-out pakken en oef dan toch 25-23 , staat 1-2 in de sets.

4e set ; Koen heeft een moeilijke dag. Gilles in zijn plaats. Doch ook zijn dagje niet. Sandra naast Johan als spelverdeler nu. We spelen iets beter , 5-8. Nu al voel je dat we moeten blijven volhouden of het zal snel gaan. We trachten nog in te grijpen als we 6-12 achter staan met t-out. Geen ommekeer. Off-day. Niks aan te doen 14-25 , 1-3

Ook al komen er nog enkele moeilijke matchen voor DWT , het kampioenschap en promotie is zeker mogelijk. Met het team die ik zag in set 1 en 2 gaan zij zelfs zeker mee kunnen in 2e . Ik had het over Marc VW zijn prestatie maar de rest moest niet onder doen. Groetjes Jan , uw verslaggever die ten allen tijde ...en onder alle druk ...de waarheid brengt. Het is mij vergeven hee Isabel , ik heb toch iets positiefs geschreven hee.

 

Reacties   

0 #3 Anemonalove 07-07-2017 09:02
Hi guys! Who wants to meet me? I'm live at HotBabesCams.co m, we can chat, you can watch me live for free,
my nickname is Anemonalove , here is my pic:

https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg
Citeer
0 #2 Gidget 16-05-2017 02:41
Hi, Neat post. There's an issue together with your website
in web explorer, might check this? IE nonetheless is the marketplace leader and
a good portion of folks will pass over your magnificent
writing due to this problem.
Citeer
0 #1 Nicolas 18-02-2017 12:01
Bedankt voor de positieve tussenstukjes Jan :-)
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
569
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
115673
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj