Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Heren 8-2-17 en info over mixed!

In nederland waren er onlangs kampioenschappen paaldansen. Er is nu ook een mannen kompetitie. De reporter die een gesprek had achteraf met de winnaar liet blijken dat hij dit echt niks vond voor mannen. De winnaar zei , kijk...ik wil er paal en perk aan stellen dat het ook kan voor mannen. De sport is erg belangrijk voor mij , al moet ik zeggen dat als het puntje bij de paal komt mijn vriendin op de eerste plaats komt. Tegen VC Sabrina gebeurde er ook niet veel voor onze mannen afgelopen woensdag!

 

We zijn al een heel eind weg in het seizoen. Ondertussen hoorde iedereen wel al van de nieuwe ploeg die net zoals ons zijn matchen afwerkt in de Eurohal. Vc Sabrina is een jonge ploeg met veel ambitie. Zij beschikken over een kern die tot vorig jaar nog in de provinciale reeks speelde. Deze ploeg moet starten in de laagste reeks. Niet makkelijk voor hen omdat het niveau voor hen daar te laag ligt. En ook niet leuk voor al hun tegenstanders die uiteraard niet aan bod komen in de matchen. Dat was ook zo voor onze roodhemden. Als zij aan zet zijn bij het serveren dan verkeer je al in de problemen. Dat mocht ook ik ondervinden bij aanvang van set 1. Bal in receptie niet onder kontrole te krijgen. Als we dan al eens konden opbouwen dan was dat het nadat onze spelverdeler de bal ver moest gaan ophalen ( totaal uit de richting). Om te weten hoe ver = soms zelfs op terrein 1 die vrij lag terwijl we de match afwerkten op terrein 2!!!!! De rest kan men dan wel raden. Logisch verlies met 3-0. Wij toch tevreden dat we in alle sets de dubbele cijfers haalden. Ook al was dat soms maar 11 punten. Mixed is gisteren gaan winnen bij Toesjee C , 0-3 zelfs. Tegenstander had behoorlijk wat luidruchtige supporters om hen aan te moedigen.

Komende woensdag word er uitgekeken naar de zelzaatse derby , Crescendo mixd - De Woeste Tikkers. Belangrijke match , niet enkel omdat beide teams graag willen winnen van elkaar maar ook omdat De Woeste Tikkers zeker kans maken op de titel. Bij winst voor DWT zijn deze alweer een stap verder voor het kampioenschap. Leuke week voor ons zelzaats recreatieve volleybal dus.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
569
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
115676
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj