Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

28-1-17 Heren : Cresc - Tootsie Eeklo.

Toen ik deze week een collega tegen kwam zat die echt niet goed in zijn vel. Ik zeg wat scheelt er jong. Tja zegt hij , discussie met moeder de vrouw...en ze wou niet toegeven. Kijk zeg ik , in discussie gaan met een vrouw dat is zoals spelen op de lotto. Je weet dat je meedoet , maar .....je weet ook dat je bijna nooit zal winnen. Winnen ,....dat wilden onze roodhemden ook gisteren . Net zoals in de heenmatch in Eeklo.

 

1e set : Erg goeie start van onze bezoekers. Kunnen ons te makkelijk aftroeven. Geen receptie Crescendo en te traag . Bij ons is het kaas met gaten. Afstraffing. Gaat snel. Nog meer ellende , wij missen maar liefst 3 opslagen op korte tijd. En dat net op momenten dat we ons zouden kunnen herpakken. Eeklo blijft set 1 erg volwassen aanpakken , winst voor hen 17-25!

2e set : Hoe raar dat ook klinkt , totaal andersom nu. In geen tijd Crescendo 5-0 voor , puike opslag Johan. Tegenstander ganse 2e set in de problemen. Winst de onzen 25-11!

3e set : Enfin , het staat 1-1 in de sets en verder met de match. Meer strijd nu bij aanvang set 3. 3-4 , 3-5 en wij punt scoren na mooie rally 4-5. Bij ons moet er meer aandacht zijn om onze eigen aanvallers op te volgen , besef is er gelukkig. We volgen beter , plots is er de uitspraak DEKT EM en dat klinkt toch maar wat raar. Wat marge bij 13-8 voor ons en tijd om op adem te komen. Marius heeft niet zijn beste match. Kan gebeuren . Nr 8 tootsie blijft maar opslag missen. T-out tegenstander bij 19-13. Geen ommekeer , winst Crescendo 25-15

4e set : Koen nog niet optimaal na griepje , hem sparen en warm houden op de bank.. Puike partij Nic vandaag. Slimme plaatsballen. Beetje afwisseling kan geen kwaad . Ook ik en Marius pikken een puntje mee , 5-3! Tegenstander vecht terug , 5-6. Bij 7-13 wij totaal het noorden kwijt. Hadden dan zelfs al t-out genomen maar blijft te snel gaan voor ons 8-18. Hun nr 7 brengt ons nog meer in de problemen met zijn strakke opslag. Verlies 15-25!

5e set dus ; Bij het tossen tegenstander aan zet. Zij kiezen opslag en ik wissel dan maar van kant. Dus , zij mogen serveren. Wij gaan meteen mee moeten zijn. Ok , prima 5-5! Bij 6-7 neem ik t-out. Zij scoren te makkelijk op pos 4. Daar de boel afstoppen . Daar is hun nr 7 weer met zijn o zo gevaarlijke opslag. 9-10 en ai problemen bij ons opslag missen 9-11..en de set is maar tot 15 denken we...bij 11-14. 2e t-out crescendo , dan 14-14 en euh 18-18...en beide ploegen de boel maar niet kunnen afmaken. Ongelofelijk!!! Het word wat bitsig , hun kapitein in discussie met Roger ( dat kennen we , denk aan voorwoord ook al is hij een man). Nic kan het niet meer aanzien. Mooie match. Het doet deugd set 5 te kunnen winnen met 22-20. Tsjaka 3-2. Nog even meegeven dat Johan en Filip hun uiterste best deden om de boel recht te trekken na toch vaak een mindere receptie ( onze bal kwam vaak te ver van het net waardoor de spelverdelers extra inspanningen moesten doen ).

Meerdere vreugde dansjes en verschillende zigge zagges volgen in zaal en kleedkamer. Groetjes Jan.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
569
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
115675
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj