Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Heren , 14-1-17 Crescendo - BSV

Eerst en vooral de beste wensen voor 2017. Hier gaan we dan met een kort verslag over de 1e herenmatch....maar niet alvorens even onze lachspieren op te spannen. Een jonge knappe vent komt in de apotheek en vraagt aan de medewerkster : ik heb constant een erectie , wat kan u mij daarvoor geven. De medewerkster denkt kort na en antwoord...gratis eten en 3 maal eten per dag.

 

1e set : In de heenmatch was ik niet aanwezig. De onzen vertelden dat BSV in elk geval beter voor de dag kwam toen. Toch maar niet onderschatten en meteen bij de pinken zijn. Dat doen we tegen deze jonge tegenstander. Gedreven is BSV genoeg maar er ontbreekt nog automatisme. Dat viel gisteren enorm op. Winst crescendo 25-17!

2e set : Voor ons is het gewoon doorgaan op dezelfde manier. Bij BSV blijft men maar richtlijnen geven aan elkaar. Goede bedoelingen maar de ploeg verzuipt daar in. Het kost al zoveel energie om een herenmatch tot een goed eind te brengen. Focus moet gaan naar meer inzicht hebben naar de tegenstander toe. Wie staat op welke positie , wie is mijn man die ik moet afstoppen etc. Set 2 winst cresc 25-12

3e set : Ook wij hebben moeten bouwen aan de ploeg.. met ups en douwns. In set 3 zijn wij vrij slordig . Begin deze set kunnen we maar geen afstand nemen . ( 11-9 ) ! Tegenstander iets beter in de match nu. Moedigen elkaar aan. Luc DS zoals gewoonlijk puike opslag , brengt ons op 15-11 voorsprong. Toch blijven we wat te veel fouten maken. Willen iets te snel spelen op de mid-aanval. Verslikken ons daar te vaak. Zal maandag beter moeten in Aalter. Toch is de vergelijking moeilijk te maken aangezien we daar aantreden met een andere kern. In deze match blijft BSV te veel fouten maken , ook al is het met tussenpozen. We sluipen langzaam maar zeker naar de winst die er komt met 25-17. Winst 3-0!!

Groetjes Jan en Koen ook in 2017 jullie verslaggevers.

 

Reacties   

+1 #2 Tom Meiresonne 17-01-2017 21:08
Jullie waren beter. Heb al veel gewonnen in mijn 36 jaar volleybal, maar in de Eurohal nog nooit, niet in provinciale, niet met de Willyboys, niet met EEVOC Sportief en nu ook niet met BSV. Raar hé?
Na een bibberduik in de douche hebben we het nog gezellig gemaakt bij Charlotte thuis met Olli-fricandon, frieten en bier. Aan onze sportsupplement en zal het dus niet liggen.
Citeer
+2 #1 Cpt. BSV 17-01-2017 16:46
Wij zoeken inderdaad nog smeerolie om ons cilinders op volle toeren te laten draaien. Dit gezegd zijnde, sportieve match!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
555
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
112892
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj