Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

8/12/16 Heren V-boyz - Cresc.

Toen ik deze week in NL was hoorde ik op de radio een gesprek over slogans. Er waren enkele slechte bij , zoals bv de slogan van een eierhandel = van de kippenkont naar de mensenmond....maar de volgende van een lingerie winkel was toffer = tiet voor een goeie BH! Over naar het verslag , tiet voor volleybal. Deze week niet enkel over onze toffe club maar eveneens over onze bevriende Zelzaatse ploegen. Zelzate is erg aktief in het recreatieve kompetitie volleybal.Ook al is het op een bescheiden niveau , er zou wat meer aandacht mogen naar uit gaan!!

 

1e set ; Zo , nog eens een match op verplaatsing in het oude zaaltje in Mariakerke. Niet erg , in het verleden hebben we hier vaak prima matchen afgewerkt. Op deze speeldag is het alweer puzzelen om alle posities in te vullen bij ons. 3 spelverdelers niet beschikbaar en naast Luc Stroo deze jongen dan maar als 2e spelverdeler. Net zoals afgelopen zondag starten we prima. Goeie opslag Koen. We geven voorsprong echter weg even later. Enorm receptie probleem. Thuisploeg neemt over en komt op dreef. Pak ervaring aan de overkant. Respekt , behalve 1 goeie jonge kerel allemaal mensen van rond de 50 a 55 jaar en zelfs nog ouder. De 1e set verliezen we  , er zit meer in denken we.

2e : Denken.....tja , dan gaan we nog een tandje moeten bijsteken. We spelen echter onze slechtste set in jaren. Spelverdelers doen hun best. Ook al is het iets minder bij deze mensen van kunnen het ligt daar niet alleen aan. Punten scoren bij ons ondermaats , en afzien want zij blijven maar puik serveren. Verlies 25-4. Fuck is het juiste woord.

3e set : Slechter kan het niet. Thuisploeg blijft beter maar nu prikken we meer terug. Het is erg positief dat we met zijn allen er alles aan doen om in de match te blijven. ( Lees ; geen gezaag , geen vieze smoelen , ieder op zich weet dat hij beter kan.) In set 3 laten we ons nie zomaar naar de slachtbank brengen. Meer nog , aan het eind van deze set werken we een behoorlijke achterstand weg. Opnieuw verlies , maar nipt 26-24! 3-0! Volgende week komt er een moeilijke match tegeb Drongen , zou niet mogen maar alweer kleine kern en problemen qua invulling posities. Na 2 verlies matchen is het trouwens een beetje van moeten winnen. Brengt altijd extra druk mee. De match aanvangen met 200 pct inzet dus;

En ondertussen in Zelzate , onze mixedploeg had een vrij dagje , tegenstander liet weten dat zij match wensen te verplaatsen. Word druk in 2017! Vc Nivo kreeg gisteren de leider Toesjee op bezoek . Set 1 ging naar de thuisploeg. Was enorm veel inzet en brandstof voor nodig. Dit kon niet vol gehouden worden in set 2. Zo werd het 1-1. In de 3e set werden er te veel wijzigigen aangebracht bij Nivo. Dit ging niet over de spelers maar wel over de opstelling en de beslissing om 1-5 te spelen ook al hadden we er 2 die elkaar zeker waardig zijn.Geen ommekeer meer en bezweken aan overmacht Toesjee. En , ....het word voor Niveau niet simpel aan het eind van dit 2016. Volgende week naar de jonge bende van Melanger met gebrek aan heren , 3 mannen out ! Afzien. Tot slot , gisteren alweer winst voor DWT. Seizoen is nog lang maar de ploeg doet het bijzonder goed in 3e. Er gaan geruchten dat er spelers zijn die zeker de kans zouden willen grijpen om te promoveren. Al was het maar dat je in 2e veel mooiere matchen krijgt. Er meer ploegen van hetzelfde niveau zijn...etc. Tot zover deze verslaggeving , groeten Jan en Koen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
569
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
115684
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj