Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Heren : Toetsie Eeklo - Crescendo.

Wat is ne pater die op een ei zit = ne broeder! Ook ons team zit dit jaar vaak met een ei , uit schrik. Gezien de vele blessures is aan 6 man geraken al een prestatie , maar.....eens we met 6 zijn gaat iedereen er ook dit jaar weer volledig voor.

 

1e set : De vorige match tegen Aalter zijn we wat de mist in gegaan. Voor ons is dit duidelijk een andere match. We zijn kalm maar dat neemt niet weg dat er geen concentratie is. Dit is echter geen simpele tegenstander . Een moeilijke verplaatsing zelfs. Onze start is prima , tegenstander geraakt niet in goeie doen. Ondanks goeie spelers komt hun spel niet op dreef. Kan te maken hebben met onze opslagdruk. Wij kunnen vaak rekenen op onze spelverdelers , zetten vaak scheve situatie recht ( lees : receptie niet top ). En pikken hun puntje mee , puike plaatsbal Filip 3-6! Bij 10-14 is de match nu echt op dreef. Het is een kwestie van volhouden aan het worden , nu al vroeg in de match. Dat lukt ons. Ondertussen valt het op de deze tegenstander met erg weinig vertrouwen speelt op deze speeldag. Bewijs laatste opslag , op onze opslag grabbelen zij 2 a 3 maal naar de bal die strand op 1m van een Toetsie speler die er totaal niet bij kan 14-25!

2e set : Gelukkig beseffen we dat de match nu pas begint. Toetsie nog even uit hun lood geslagen tot 7-7. Vanaf dan zien we een erg mooie match. Beide teams knokken. Onze inzet blijven we volhouden. We willen daar een beloning voor. Die komt er , maar wel pas laat in deze set. 25-27!

3e set : Laat ons eerlijk zijn , onverwacht 0-2. En nu , Toetsie lijkt te kraken. Frustratie groeit in hun rangen. 4-9! Even lijkt dit op een zware afstraffing voor Tootsie. Ze raken het noorden kwijt op Luc DS zijn opslag. 7-15. Filip maakt opnieuw bij hen chaos door in 1e tijd bal nog maar eens te droppen. Kort daarna gaan wij in de fout. We blijven maar beuken in de aanval. Niet slim want afwisseling met veel inzicht qua plaatsing is echt nodig. Toetsie verdediging , pakt alle ballen . Als coach is het nodig om tijdens 2 maal t-out daar aandacht voor te vragen , de opening bij hen ligt op de 3m lijn centraal. Oef  , net op tijd dringt het door , winst 23-25 of 0-3! Puike inzet van ons. Tegenstander speelde met erg weinig vertrouwen. Dat viel echt op.

Groetjes Jan. Even meegeven dat ook mixed won vorige week tegen VCMC met 3-0! Nogmaals geef ik aan dat er kansen liggen om een mooie hoge plaats te behalen dit jaar. Voetjes op de grond , maar dat toch niet uit gedachten verliezen.

 

Reacties   

0 #1 Smithk940 03-12-2016 12:14
This web site really has all the information and facts I wanted about this subject and didn't know who to ask. gkkddcfkbdekgdf a
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120645
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj