Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Overzicht start van de competitie 2016-2017!

De vakantie is voor iedereen al even gedaan. Mensen zijn terug aan het werk , de scholieren hun vakantiejob is ten einde , zij gaan terug naar school. Ook ik had ooit een vakantiejob , stieren castreren . Ik moest hun kl...tussen 2 bakstenen nemen en hard slaan. Vroeg er me ene , doet dat geen pijn...tja zei ik...als mijn vingers er niet tussen zitten niet. Dus , vakantie gedaan en ook = aanvang nieuw seizoen mixed en Heren.

 

Onze mixedploeg hebben hun start niet gemist. Er werd al gewonnen met maximale cijfers . Fijn om zo te starten. Het komt er dit jaar nu eens op aan om echt vol te houden. Met Domminique Van Laere haar komst zijn we erg blij ( ex Polevas ). Verder is Nicolas terug van 1 jaartje weg. Opnieuw extra troef voor onze aanvals kracht. Om nog te zwijgen van zijn blok. Toch zal er dit jaar rekening moeten gehouden worden met onze vrienden van De Woeste Tikkers. Ook daar kwam versterking het afgelopen jaar. Ik zie hen zeker in de top 3 eindigen. Maximale deelname daar aan trainingen van JP Hertleer. Iemand met bakken ervaring.
En verder , onze heren. Er veel pech in onze kern. Blessureleed tot en met. Maar toch , hoe moeilijk de eerste matchen ook verliepen qua samenstelling kern toch positieve dingen gezien. Dit echter niet tegen VCR Drongen in de eerste match. We hadden nog geen ritme , kon je duidelijk zien. Geen mooie match. Gelukkig in set 1 niet al te veel problemen voor ons. Enkel nu en dan op hun opslag , 19-25. Set 2  , echt problemen voor ons , net omwille van hun goeie opslag. Verlies 25-23 . In set 3 grijpen Koen en Gilles hun kans . Zullen nu vaker spelen , Gilles kon met zijn opslag het verschil maken in set 3 , winst 16-25. Inset 4 gaat het van kwaad naar erger. Ligt ook aan tegenstander , kloppen smijten etc...Moeilijk om op te bouwen en op de duur meedoen met hun. Ramp 439 = wegens voetbal , einde duur van de match  , wij paar puntjes meer af van winst.

Match 2 , ongelofelijk puik. En dat tegen VCMC. Kwaliteit in hun rangen maar toch soms overmoedig. Hun spel oogt mooi maar aanvallers gaan soms de mist in wanneer ze te laag aangespeelt worden. Blijven maar rammen. En we mogen dat zeggen , wij lieten ons echt niet intimideren. Goeie samenhang. Nog eens laten zien dat je ook kan winnen met vechtlust. 3-2 winst.

Match 3 , uit bij BSV. Met al dat blessureleed enorm probleem om aan 6 mensen te geraken. En toch , alweer die inzet. 2-3 winst , na moeilijk einde. Een matchbal onterecht afgekeurd. Toch nog even later de winst gepakt 14-16 oef.

Tot zover de eerste info over deze gezellige club. Groetjes Jan en Koen

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120641
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj