Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Mixed 9-3-16 Cresc - Kluit Gelijk!

Belt er een man naar de receptie van het hotel waar hij verblijft met zijn echtgenote , kom vlug zegt hij naar de verantwoordelijke...u moet me helpen , ik zit met een relatieprobleem. Tja zegt de man van het hotel , daar kan ik u niet met helpen. Daar dien ik niet voor. Toch moet u me helpen zegt de verblijfsgast , ik heb ruzie met mijn vrouw...ze wil uit het raam springen maar ik krijg het raam niet open. Euh , bij mixed was het ook een beetje om door het raam te springen in de laatste thuismatch.

 

Er was onlangs nog het verlies tegen DWT met 2-3. Jullie konden lezen dat we iets te kort kwamen in deze derby. In de daar opvolgende match opnieuw in onze Eurohal tegen Kluit Gelijk was het dus het moment om opnieuw 3p te pakken voor het klassement. Eigenlijk moet ik zeggen , moest er ook gewonnen worden ( een 5 setter uitgesloten net omwille van opnieuw puntenverlies voor dat klassement ). Er bestond nog een kleine kans dat we 2e zouden eindigen dit seizoen. Tegen Kluit Gelijk werd het een pijnlijke avond. We moesten deze tegenstander de baas kunnen. Zo sterk zijn ze niet ( zie ook lijst met uitslagen in gespeelde matchen , vobog site). Slappe vertoning van de onzen . Met de hakken over de sloot , winst 3-2. Een 2-0 voorsprong uit handen gegeven .Pijnlijk , en toch ook wat frustratie bij sommige mensen uit onze kern. Zelden stond ons team zo dicht bij de 2e reeks ( 2e mag promoveren ). Kennelijk zijn er bij ons spelers die niet eens weten waar we staan in onze reeks...wat er mogelijk is net nu aan het einde van het seizoen...etc. We besluiten met , het evenwicht tussen onze spelers blijft zoek. Er bij zijn voor de fun of deelnemen om te winnen. Het blijft iets wat moeilijk te verzoenen is. Toesjee A en B mogen promoveren , terecht. Laat ons dat eerlijk en sportief toegeven , en toch nog eens alles uit de kast halen voor de laatste match van dit seizoen.

Groetjes Jan

 

Reacties   

0 #4 Thalia 16-05-2017 02:33
Precisely what I was searching for, appreciate it for putting up.
Citeer
-1 #3 Wauter 17-03-2016 12:11
Van wynsberge tim zei:
Blijkbaar moest de wedstrijd toch nog worden gespeeld tegen kluit gelijk, zo slecht zijn we blijkbaar nog niet!,

Mvg tim (kluit gelijk)


Dat klopt. Afhankelijk van de opstelling waar Kluit Gelijk mee speelt is dat een niet te onderschatten tegenstander. Wij wonnen dan wel met Toesjee, maar het was met de hakken over de sloot. In ieder geval een dikke pluim aan alle ploegen. Het was een spannend seizoen!
Citeer
-2 #2 Van wynsberge tim 15-03-2016 21:48
Blijkbaar moest de wedstrijd toch nog worden gespeeld tegen kluit gelijk, zo slecht zijn we blijkbaar nog niet!,

Mvg tim (kluit gelijk)
Citeer
+3 #1 bart 15-03-2016 07:26
Mooi verslag. Grappig en begrijpelijke frustratie. Toch mooie resultaten voor dit seizoen!
Op naar de laatste van het seizoen en naar ons Paastornooi!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120638
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj