Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

2-3-16 Mixed - Cresc - DWT

In deze zelzaatse derby brachten de woeste tikkers de plannen van mixed in de war om dit seizoen 2e te eindigen. Pas op , en ik ken dat he in de war zijn. Ik moest denken aan mijn schooltijd. De juf had het over geld en budgetbeheer. Mijn vriendje links , zeg juf..wij hebben veel centjes , mama en papa hebben elk een auto , een groot huis en tuin. En mijn vriendje rechts , en wij juf hebben zelfs een appartement aan zee. En ge kent me hee , ik wou ook per se tussen komen. Ik zeg juf , wij zijn arm maar hebben alles. Hoe kan dat nu vraagt de juf , ik zeg dat weet ik ook nie...maar...mijn zus kwam gisterenavond met ne hippie naar huis en mijn pa die zei , da was nu het enige wat hier nog ontbrak!

 

Deze verslaggever kon niet aanwezig zijn op de match. Toch deed hij de moeite om info in te winnen bij beide teams. De match bracht alles wat het moet hebben om een derby met glans te zijn. Spanning , strijd en lang niet kunnen inschatten wie de winnaar ging zijn. Er lag meer druk bij Crescendo. Dit heeft alles te maken met het klassement. Voor de 2e plaats is men bij de onzen al lang aan het knokken. Dat was ook zo vorig seizoen tot alles mis ging na nieuwjaar. Nu lijkt het mis te gaan in de laatste matchen. De match tegen de woeste tikkers werd verloren met 2-3! Deze tegenstander komt steeds goed voor de dag in de matchen tegen ons. Tonen karakter en wisten zich zeker te versterken dit seizoen. Marc Van Wymeersch maakte de overstap van VC Nivo. Als spelverdeler toont hij zijn kunnen , speelt hij zijn aanvallers zuiver aan. Weet bovendien erg goed ballen te plaatsen op het veld van de tegenstander. Dit brengt de tegenstander wel eens in de war. Men vond bij de tegenstander dat niet iedereen bij Crescendo een topdag beleefde. Bovendien trachte men bij ons alles wat te veel te forceren. Zeker de heren die dan op die manier in de fout gingen. Bij ons gaf men toe dat de besten gewonnen hadden. Kostelijke punten zijn verloren voor het klassement. Maar goed , 1 ding is nu duidelijk. Onze ploeg moet alles winnen nu ( inclusief de laatste match tegen de nr 2 ) , om zelf kans te maken op die 2e pl. Afwachten of we top zijn , in de laatste match moeten we Johan missen. Wes is aan de beterhand en nemen we mee. Hopelijk heeft hij een goeie dag.

Groeten jan

Reacties   

0 #2 Callum 14-05-2017 17:22
I drop a comment each time I appreciate a post on a blog
or I have something to add to the discussion. Usually it is triggered by the fire communicated in the article I browsed.
And after this article 2-3-16 Mixed - Cresc. I was excited enough to leave a thought
:-P I actually do have a few questions for you if it's okay.
Could it be just me or does it appear like a few of the remarks appear as if they
are left by brain dead folks? :-P And, if you are posting on other places, I'd like to keep up
with you. Could you list the complete urls of all your shared sites
like your linkedin profile, Facebook page or
twitter feed?
Citeer
0 #1 bart 15-03-2016 07:28
Ne hippie!!! Haha. Hilarisch!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120646
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj