Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

27-2-16 Mixed VC Tic-Tac - Cresc

Ik had het al eens laten weten in het begin van het seizoen , wegens te druk op het werk zullen er iets minder verslagen verschijnen. Gisteren kon ik eindelijk eens een mixedmatch volgen...daar zat ik dan in Mariakerke op het tipje van mijn stoel , nee nee..mijn poep deed geen pijn. Niet zoals bij Petertje die een eerste liefdes ervaring achter de rug had . Geen probleem hij heeft zijn leeftijd en vertelt het zelfs zijn pa. Zijn pa is fier op hem en beloofd hem een nieuwe fiets...maar zegt pa : ge moet nog wat wachten tot mijn loon er is..het is niet erg zegt Petertje. De pastoor heeft gezegd dat de eerste dagen ik toch niet gemakkelijk ging kunnen zitten. Ik zat dus van spanning op het tipje van mijn stoel , zie klassement.!

1e set : Waarom die spanning , het is niet zo dat deze tegenstander in onze buurt staat in klassement maar , willen we onze plaats behouden en iets hoger mikken mogen we ons geen misstap permiteren. De 1e set is moeilijk voor ons team. Geen grote verschillen in de tussenstanden , 7-7...17-13 , 20-20 en toch geen grip op de set krijgen en verliezen met 25-21!

2e set : é"'(§èè!ççç!' Mats laat de korstjes liggen en heeft een mooie bumba boterhamdoos. Ilse doet mee , hare Mats kreeg het verslagblad in zijn handen en mocht kreatief zijn. We winnen set 2 16-25. Dat is al beter.

3e set : Blijven opletten. Tegenstander kan goed serveren. Enfin , iedereen bij ons spreekt wanneer hij gaat voor de bal. Dat schept vertrouwen , onze organisatie en opbouw daardoor beter . Gilles scoort puik meerdere punten in de aanval. 10-11 , 12-13. We blijven ons concentreren. Ons spel is niet slecht , nu alleen nog de kloof maken. Lukt ons pas bij 18-21. Tegenstander mist dan bij serveren , word voor hen een dure fout , wij winst 18-25!

4e set : Rust in ons team , daar zorgt Luc DS voor met zijn opslag 2-4! Rust ja , maar niet berusten ( zie klassement , 3e pl behouden...lichtjes dromen van meer , hete adem in onze nek voelen van Bavog , en weten dat ons woensdag de moeilijke derby wacht tegen DWT!!!). Terug over naar de match tegen Tic-Tac. Alles lukt , 4-14. Plots rare situatie , bal komt uit het niets op het net terecht. Dame van tegenstander schat dit verkeerd in , wil nog blok uitvoeren op Luc DS ...zij springt in het luchtledige , raakt niks ( geen bal ) , en laat ons blij zijn dat er een net tussen zit want even denk ik dat ze Luc gaat bespringen. Komiek om te zien. Hun nr 2 kwamen we vorige week nog tegen bij de herenmatch. Veel energie , soms zelfs te veel ( zijn krullen wippen elke kant op tijdens de match). Speelde vorige week goed tegen ons maar in dit mindere mixedteam wil hij soms te veel doen. Bij ons beseffen ze nu dat iedereen zijn verantwoordelijkheid moet nemen en deze match winnen. Doen we 20-25. 1-3!!

Groetjes Jan

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120644
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj