Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Woe 20-1-16 Heren Cresc-VCR Drongen

Er zitten 3 mannen aan de toog , zegt de 1e , ik ben homo..zegt de 2e ik ben hetero...tja zegt de 3e , ik heb geen relatie dus ik ben hubo. Nog meer mannen aan het werk afgelopen woensdag in een thuismatch!

1e set : Meteen rally , we vatten de match niet simpel op. Dat hadden we ook afgesproken voor de match in de bespreking. We kampen voor plaats 3,4,5 denk ik dit seizoen en mogen niks laten liggen tegen ploegen uit de onderste helft van het klassement. Bij drongen roeien ze met de riemen die ze hebben. Ondanks iets mindere kwaliteit toch tof dat de bezoekers er vol voor gaan. Wij helpen elkaar als het even moeilijk gaat. Bouwen 8-2 voorsprong uit. Doch moet onze receptie iets meer aan het net gebracht worden. Aanvallers kunnen we niet optimaal aanspelen , Pieter moet zelfs even molenwiek aanval uitvoeren. ( 11-8)! We steken een tandje bij , het is niet altijd mooi maar redden doen we die ballen die drongen op ons af laat komen. Opslagdruk bij ons Ron , Luc DS . Al vlug winst 25-16!

2e set : Moeilijke set voor Drongen. We moeten weinig inspanning doen om de set te kontroleren. Blok van drongen zwak of zelfs geen. Aanval mid via Nic , geen blok drongen....pats vol in het gezicht van de man op positie 5. We houden ons hart vast want , speler gaat tegen de vlakte en ligt doodstil. Oef , na 2 minuten staat hij terug recht. Opluchting dat speler ok is....we hebben liever geen gekwetsten of doden...Enfin , een mopje om terug de glimlach op ons gezicht te krijgen...een man ligt op zijn sterfbed en ruikt plots vers gebakken koekjes. Met zijn laatste krachten kruipt hij richting keuken waar de geur vandaan komt. Net als hij er 1 wil nemen , roept zijn vrouw , hela....afblijven jij...die zijn voor op uw koffietafel. Terug naar set 2 , we winnen die dus met 25-15 en dat kost echt niet veel moeite.

3e set : Het gaat te snel voor Drongen , 2-0...7-2....14-5!! Hoge foutenlast bij tegenstander. Zij proberen nu meer via plaatsballen te belagen. Hebben een spelverdeler die dit kan. We weten echter dat er meer nodig is om uit een dal te geraken. Zijn medespelers laten het afweten. Soms onmacht , voor hun nr 31 is er nog een lange weg te gaan. Zijn opslag komt hopelijk in orde .....binnen ...5 jaar. Enfin , het is voor iedereen hetzelfde , als je maar plezier hebt in het spel.Winst set 3 25-12 of 3-0!

Voor de komende week word het uitkijken naar mixed , voor hen wacht een lastige uitmatch. Een erg belangrijke...zie klassement , groetjes Jan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120647
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj