Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Laatste matchen voor 2015 zijn achter de rug!!

De laatste matchen zijn achter de rug , zoals ook de klimaat top in Parijs . Je kon er niet naast in de uitzendingen van het nieuws. Ik hoorde er van alles over op radio 1 . Iemand had het zelfs over een gedicht , het kwam er op neer dat de nomaden de grond zo heilig vinden dat ze zelfs hun tenten niet vastzetten in de grond met piketten. Ik dacht meteen , allemaal goed en wel. Maar , .....hoe gaan wij dan ons net vastzetten in de zandbak van het zelzaatse park als we voor de fun beachen tijdens de vakantie. Enfin , even verder op zijn jantje's met nog meer nieuws...Ilse haar poes kreeg pap , en daar zijn we blij om , alweer een nieuw crescendootje op komst. Goed nieuws dus , en er is meer....de laatste uitslagen van mixed en heren.

Crescendo mixed - VC Spectrum

1e set : Special focus beide teams ( zie klassement). En niemand wil verliezen bij ons , zeker niet omdat er een bekende aan de overkant staat. Onze Nic speelt sinds dit seizoen bij deze jonge ploeg. Spectrum kan zeker nog groeien , maar dat kost wat tijd en ook punten. Ervaring genoeg bij ons crescendo vandaag. Luc DS en Johan nemen iedereen mee op sleeptouw. Winst set 1 voor ons 25-21

2e set : Groter overwicht van de onzen , 25-12 winst.

3e set : Spectrum blijft inzet tonen . Niet iedereen is het met mij eens als ik vind dat tegenstander alles goed afdekt op hun terrein. We kennen ook wat problemen op hun opslag. Nic maakt de nodige puntjes en niet enkel bij aanval. Zijn blok is beresterk. Spectrum wint set 3 , 22-25!

4e set : Op de belangrijkste momenten blijven wij erg kalm en vol kontrole. Inzet is er zeker bij de jonge tegenstander maar soms is dat zelfs te.....Jonge aanvaller van Spectrum soms wat te overmoedig , kost punten. Onze dames draaien goed mee vandaag en verdedigen behoorlijk. We weten dat we dit nodig hebben om de match te kunnen winnen tegen een tegenstander die in ons buurt staat . ( zie klassement). Winst Crescendo , 25-20 ...3-1!

En dan onze heren , remember de stunt van vorige week tegen de Willyboys. Ik kon afgelopen donderdag niet mee op bezoek naar Toesjee heren. Mijn raad tegen de jongens was : ga niet zweven , blijt op je hoede. Wees voorzichtig , want = spelen tegen een mindere tegenstander blijft niet simpel. Zeker daar men wel eens moeite heeft qua concentratie...zijn eigen niveau wat laat zakken...wel eens durft mee doen met de tegenstander in minder spel. Geen paniek , winst 0-3 , maar toch moest men bij ons toegeven dat het zeker onze beste match niet was , niet in ritme geraken , niet altijd de nodige concentratie , iets minder fun...of misschien zelfs wa te veel fun...maar niet in het spel. Toch maar tevreden zijn met 3p klassement.

Dank voor het lezen en volgen van onze club in 2015. Groetjes fijne feestdagen , Jan en Koen

Reacties   

0 #1 Anemonalove 06-07-2017 22:22
Hello fellas! Who wants to chat with me? I
have profile at HotBabesCams.co m, we can chat, you can watch me live for free, my nickname is Anemonalove ,
here is my pic:

https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120649
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj