Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

12-12-15 Heren : Cresc - Willyboys

Zit ik daar vorige week te kijken naar een film waar in op een gegeven moment het hoofd afgehakt word van het hoofdpersonage. Eerst even over mixed , we staan behoorlijk in het klassement . Zijn ook een beetje de hoofdpersonages....zeker in de match een dikke week terug , winst tegen de nr 2 met 3-2. Zo zonde dat onze motor sputterde deze afgelopen week uit bij de 3e laatste. Met de hakken over de sloot ( 2-3 )  winst tegen Eevoc. Verschrikkelijke match , dat komt al eens voor , overkwam trouwens ook de nr1 ( Willyboys )  , die op bezoek kwamen gisteren.

1e set : Willyboys komen dit seizoen sterk voor de dag , kunnen nu beschikken over 3 ex provinciale spelers. Deze trekken overige spelers mee wat hun niveau zeker ten goede komt. Enfin , wij spreken af om er het beste van te maken en ons zeker niet te laten afslachten zoals in de heenronde. We kunnen even mee in het begin van set 1. ( 3-3). Dan komen we in de problemen op hun opslag. Ron red ons nog met prima aanval 5-8. We trachten aan te klampen , 8-10! Willyboys op dreef , wij onder druk , 9-15. T-out , we spreken af om toch te blijven knokken. Je weet nooit dat er 1 setje in zit voor ons . Maar goed , die 1e set blijft het voor ons zwoegen (lees : letterlijk uitzweten!!! ) , verlies maar toch 18 p halen

2e set : Willyboys op bezoek met erg veel spelers , hun 1e grote fout in deze match. Te veel wissels in set 2. Plots zien we 2 teams aan het werk die elkaar aan kunnen. Wij 6-4 voor! Bij ons gaat men steeds beter serveren , 9-4. Tegenstander nogal luid in aanmoedigen , wij proberen dat ook , zeker nu dat we beter en beter voor de dag komen. Ik zit me de ganse tijd af te vragen wanneer tegenstander wissels gaat doorvoeren. Maar dat doen ze niet , denken misschien van we zetten straks alles wel recht. Wij winnen set 2 met 25 - 22....en denken van  , we pakken een setje en niet iedereen zal dat kunnen tegen dit team.

3e set  : We houden vol , geloven het even zelf niet. Twijfel sluipt in de rangen van de tegenstander , worden steeds stiller. O ja , nog even vermelden dat deze jongen in het team staat vanaf set 3 , mijn 1e aanval....geen enkel blok in de wereld tegen opgewassen , keihard scoren , hm hm , telt niet want. Mijn bal ging de hoogte in , minstens 4 meter , knalt erg hard tegen de muur en komt op de grond bij de tegenstander. Driebanden dat is een andere sport. Maar goed , daarna draai ook ik goed mee bij de onzen. Willyboys kunnen geen automatisme meer brengen . Luc DS , meerdere malen erg puik  , na receptie als spelverdeler bal meteen in hun richting sturen. Klassevol en erg precies. Hou u vast , winst Crescendo met 25-14! Het staat 2-1 , nog meer !!!!!!!!!

4e set : Het is nu knokken voor elk punt. We blijven goed serveren en tenslotte beseffen we dat de druk toch bij de tegenstander ligt zulle. Zij worden ook steeds stiller , houden zich ook wat in bij het aanvallen. Daardoor redden we behoorlijk wat ballen , en kunnen weer bouwen. Vaak met succes. Het word voor ons een stukje geschiedenis schrijven , want ....we winnen set 4 toch wel zeker , 25-22 en dat tegen deze klassevolle tegenstander...3-1 winst!!

Puik werk mannen , groetjes van een fiere coach-speler ( Jan ).

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120648
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj