Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Cresc - Vobola 28/11/15!

De artiest Prince heeft wegens de terreurdreiging al zijn europese concerten geanuleerd...hij zingt nochtans een nummer , i would die for you. Een beetje sterven werd het ook voor ons in deze match.

 

1e set : We starten behoorlijk maar houden niet vol. Problemen op hun opslag 8-13. Deze tegenstander heeft nog niks verloren. Serveren vaak erg strak , gelukkig zit er bij ons vuur in de ploeg vandaag. Met dat vuur aan de lont halen we tot 3 keer toe een achterstand op. Toch zuur dat we set 1 nipt verliezen met 24-26!

2e set ; Opslagmisser Vobola 1-0! Na al die jaren zie je aan sommige spelers meteen hoe goed ze zijn , je ziet het aan hun lichaamstaal...tegenstander heeft er verschillende in hun rangen. Zij weten wat ze doen in de aanval. Veel controle , goed gericht , beheersing. Wij spelen op de toppen van onze tenen...maar alles telt , ook het punt dat Johan scoort door een opslag van hen meteen terug te sturen in de hoek. 11-11. We missen op korte tijd 3 opslagen. T-out cresc 11-15! En onze 2e t-out bij 15-19. Tegenstander schakelt versnelling hoger , we zitten op ons tandvlees...bijten echter door , maar komen toch wel opnieuw net te kort zeker , 23-25!

3e set : Moeilijke keuze , ik stel de meest ervaren spelers op in set 3. Ik wil proberen om toch 1 set te winnen en daarna zien we wel. We staan lang op voorsprong maar missen plots te vaak in onze aanval. Hun blok steeds beter op Nic . We wisselen niet genoeg af met plaatsballen. Vobola blijft zich goed opstellen en zo ook goed verdedigen. We halen het niet , verlies 20-25. Beetje zuur voor de bankzitters die zo maar 1 set konden spelen . Enfin , geen slechte bedoeling van mij maar het plan was dus om set 3 te winnen. Niet gelukt , 0-3 verlies , toch gevochten.

En verder , deze morgen moest mixed alweer aan de bak , uit naar Kluit Gelijk. 1e groot probleem : team samen stellen...want te kort aan dames. Toch gelukt ( bedankt Hilde ). Maar goed ,  afreizen met een beetje een raar gevoel en moeilijk in te schatten hoe we voor de dag gingen komen. Dat viel echter goed mee. Toch gewonnen , 0-3 zelfs.

Groetjes Jan

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120637
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj