Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

3 dagen match na elkaar met een rollercoaster aan gevoelens!!

Ge weet wat ne gynecoloog zegt hee na een drukke dag in de kliniek als hij 's avonds thuis komt bij zijn vrouw....ik ben blij dat ik uw gezicht zie. In ons team moesten ook verschillende mensen blij zijn dat ze elkaar 3 dagen moesten zien...want , 3 matchen dus op even veel dagen!!!

Woensdag 18/11 , mixed aan het werk thuis in onze Eurohal. Tegenstander VC Tic-Tac , een ploeg waar we al vaak van gewonnen hebben , maar toch nooit geen mooie match tegen spelen. We gaan niet te hoog van de toren blazen , ook wij zijn niet altijd top maar deze tegenstander is toch een van de mindere in de 3e mix-reeks. Het gevolg is dan ook dat je hun niveau over neemt... meer nog , dat je zelf moet opletten om niet in de problemen te komen. Gelukkig kwamen we maar 1 set in de problemen...Koen zei achteraf , wat een verschrikkelijke match , gelukkig toch met winst voor ons , 3-1!

1 dag later : Heren VC 't Karakter - Cresc

1e set : Het valt op dat er maar weinig enthousiasme is bij de onzen. Moeilijk begin , te vlug 10-5 achter. Achterstand komen we niet te boven. Het is van willen maar niet kunnen , 17-12! Als we dan toch even aan zet zijn missen we te veel opslagen. Verlies 1e set dus.

2e set : We blijven echt ondermaats , ondergaan hun spel. Deze tegenstander kennen we goed , indien zij tempo kunnen hoog houden moet je er alles aan doen om aan te klampen. In deze zaal mag men niet te veel fouten maken . Wij maken echter te veel receptiefouten op hun opslag , beperkte ruimte naast het veld belet ballen op te halen. Ook in verdediging gaan we te vaak in de fout. Hun nr 11 is erg scherp vandaag , mist bijna niet. Onze roodhemden verliezen duels en ondergaan elke rally. 2e t-out cresc bij 20-12. Geen ommekeer  , kopjes hangen . Onze opslag alweer de mist in bij 23-14. Wij blijven steken op de 14p , 25-14 , 2-0

3e set : Het is nogal gebeurd bij ons , Luc Stroo die ons uit de nood helpt als 2e spelverdeler. Altijd met veel inzet , vaak waardig maar op deze speeldag heeft hij het moeilijk. En toch , ligt het ook aan onze aanvallers. Het is niet omdat de pas iets minder komt dat je als aanvaller op alles moet gaan meppen. Wel 1000 keer hoor ik bij ons ; en nu moet en gaat het gebeuren...Het is echter niet voor deze match , we doen niks meer terug. Reageren zelfs weinig of niet op hun dropballen. 't Karakter kan in hun flow blijven , we kunnen vandaag hun tempo niet aan. Respekt voor hun oudere spelverdeler die ons nog meer doet wankelen met vlijmscherpe opslag. Verlies voor ons met 3-0.

Dag 3 , mixed . Zelzaatse derby De Woeste Tikkers - Crescendo

DWT kan niet beschikken over al hun spelers in deze match. Laat ons eerlijk zijn , zeker geen nadeel voor ons. En toch...we zouden toch moeten weten dat het niet uitmaakt wie in hun team staat , het zijn allemaal vechters. Dat laten ze nog maar eens zien , van 0-2 achter naar 2-2 waardoor tegenstander toch terug komt in de match. 5e set is dus nodig. We winnen gelukkig set 5 en zijn nog niet weinig blij met 2p voor het klassement. We moeten ook vaststellen dat er bij onze dames veel blessure leed is. Hopelijk komt er vlug beterschap. Er zou vers bloed op komst zijn maar ik zeg altijd eerst zien en dan geloven.

Enfin , het werd voor mij ook nog een moeilijke avond. Op veld 2 moest ik aan de slag met de vrienden van VC Nivo tegen de nr 1 ( VC Zoem ) . Ondanks verlies voor ons met 1-3 moest Zoem toegeven dat ze het voor de 1e keer lastig kregen dit seizoen. Voor mij was het extra zuur , ik kreeg geen poot aan de grond ...net op deze speeldag waar velen van mijn ploegmaats zichzelf overtroffen. Mijn slechtste match in lange tijd. Maar goed , nu en dan moet dat eens gebeuren . Zo blijft het besef dat ik een recreatieve speler ben...maar ene die het recreatieve volleybal hoog in het vaandel draagt...en die het vuur aan de schenen zal blijven leggen van de crescendo spelers op training....en die...maar ne keer best in zijn bed krijpt nu... o ja , na afloop van alle matchen mochten we ondanks een prive feestje in de kantine er toch ene drinken achter een scherm. Schoon volk aan de andere kant van het scherm toen we even piepten , Johan vond sommige dames wat te veel opgesmukt maar Koen en ik vonden de hakjes wel mooi ...en was hun rokje nu zo kort of hadden de meisjes nu zulke lange benen...zelfs de kantinehouder gaf toe dat hij iets raar voelde in zijn onderbuik...tja , zoiets zeg je beter niet als er 2 verslaggevers in je buurt staan..

Groetjes Jan en Koen

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120640
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj