Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Winst voor mixed en heren in de afgelopen weken!

Als ik een opening zie zit ik vaak op onze site , ik was dan misschien ook beter vroedman geworden. Goeie arbeid zagen we ook opnieuw in de laatste mix en herenmatch.

Succes voor mixed , uit bij VCMC 1-3 winst. En ook alweer voor de heren , de 1e set winnen blijkt enorm belangrijk te zijn zien we in de afgelopen matchen. Ook vorige week nog tegen de V-boyz of Eu. 1e set gewonnen 26-24. Pittig vervolg van deze match en laat ons eerlijk zijn , we hadden niet verwacht van het maximale te halen tegen deze tegenstander , 3-0!! We zien ons nu als 1e staan in het klassement , dat is wel eens fijn. Toch blijven we met beide voetjes op de grond. Als we alles van dichtbij bekijken zien we en beseffen we het volgende. Er volgen nog moeilijke matchen , volgende zaterdag spelen we tegen BSV. Een nieuwe ploeg vol enthousiasme , uit naar 't Karakter...nooit makkelijk. Vobola op 28/11 , een ploeg die volgens mij afdaalde uit 2e en nog niet veel matchen liet op tekenen in de uitslagen rooster en klassement....maar die beslist naar boven klimt. Enfin , als coach blijf ik nuchter maar toch mogen we genieten van de afgelopen winst. Spelers haalden het maximale door tomeloze inzet. Punten die we haalden pakt men ons alvast niet meer af.

Proficiat heren en ook mixed , we zijn de start van het seizoen al even voorbij. We kunnen zeggen dat we de start niet gemist hebben , groetjes Jan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120639
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj