Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

25/10/15 Heren Toetsie Eeklo-Crescendo

Deze week moest ik in mijn bank papieren ondertekenen , ik mocht een balpen gebruiken van hun kantoor. Deze balpen was verbonden aan een ketting met ook nog een grote plastieken schijf er aan. Ik zeg aan de bankbediende , dat is hier het toppunt. Ik vertrouw jullie mijn centen toe maar jullie vertrouwen mij nog niet eens met jullie balpen. Maar goed , op naar de match. Een match die we toch afgewerkt hebben met enig vertrouwen.

1e set : Bij toetsie is een van hun spelverdelers niet aanwezig , kleine geruststelling. Wij hebben een brede kern , hopelijk is iedereen op niveau. Dat maakt keuzes makkelijker qua opstelling. Inzet cresc puik , we zijn lang beter in set 1. Het word toch nog reppen , 9punten kloof geven we bijna helemaal weg. We prikken terug op het juiste moment. Winnen toch nog set 1 , 23-25! 

Set 2 : 3-7 , houden die voorsprong. Tegenstander probeert terug te vechten , zoekt de lijnen op...maar stranden vaak aan de verkeerde kant van de lijn. We kregen het even moeilijk aan het einde van set 1 , nu in set 2 enige zorgen midden deze set 12-14! We beseffen echter dat er mogelijkheden zijn om hier vandaag punten te pakken. T-out cresc bij 22-23 stand! Verdediging toetsie bij achterlijn na onze aanval goed , afwisselen na gestrande pogingen met subtiele drop dringt zich op. Loont wanneer Nic dit doet bij die 22-23 tussenstand . Op nu naar winst in set 2 ...met ..23-25.

Set 3 : Tegenstander blijft het moeilijk hebben. Bij ons blijft de ganse ploeg zijn best doen. Drukken nu tegenstander volledig weg , meer hoef ik niet te zeggen...winst nu set 3 met 12-25!!!!!!! 0-3 set en eindstand. Klasse!

Groetjes Jan

Reacties   

0 #1 Nicolas 28-10-2015 13:03
heel leuke match. We hebben allemaal heel goed gespeeld.

Jan, volgende keer een kleine kniptang meebrengen naar de bank.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120636
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj