Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Heren 14-1-15 VCR Drongen - Cresc

Helaas moeten we deze week starten met slecht nieuws. Vorige week op 8 januari is Marc Wielfaert gestorven. Hij was in de eerste plaats supporter van zijn zoon Koen Wielfaert , en verder ook van onze teams. Onze  ploeg wenst zijn innige deelneming te betuigen aan onze speler Koen en zijn ganse familie. Ik kan al meegeven dat we uit gingen winnen in Drongen. Deze overwinning dragen we op aan Marc. Rust zacht.

 

1e set : De laatste maand konden we mooie resultaten boeken tegen ploegen die boven ons staan in de rangschikking. Het was ook nodig om voeling te blijven behouden met de ploegen boven ons. We beginnen set 1 hier toch met wat zorgen. In onze rangen vandaag maar 6 spelers. Enkel Johan als spelverdeler...noodoplossing..deze jongen hier. Sinds kort na knie blessure terug aan de bak. Vandaag dus als 2e spelverdeler. Ik moet mijn draai vinden. Gelukkig oefenen we vandaag genoeg druk uit in drongen zodat zij niet in de match komen. We winnen set 1 met 13-25

2e set : Altijd gevaarlijk spelen tegen een mindere ploeg. We spelen niet genoeg ons eigen spel. Geen mooie match. Soms ook te weinig rust bij ons , Wes problemen op hun opslag. Verder staan we diagonaal wat slap te verdedigen. Gelukkig serveren we zelf goed. Drongen dan vaak te lang in de problemen. Maakt het verschil. Set 2 ook voor ons 18-25!

3e set : Tja , die van ons...pas op als ze beginnen aan een set met grootspraak. Drongen mag geen 15p halen. Ik ken dat verhaal , eerst zien en dan geloven. Geen woorden maar daden. Het loopt stroef bij ons. We hebben moeite om ernstig te blijven vind ik. 3 punten kloofje houden kost nog meer moeite. De match mag gaan gedaan zijn in 3 sets , dat is zeker. Ons niveau blijft ondermaats. Dan maar ons enthousiasme aanspreken met luid geroep na het scoren van een punt. Zo kan het dus ook , nipt gewonnen set 3 26-28 ! Oef 0-3 winst dan toch!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120632
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj