Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Heren 10-1-15 Cresc - Tootsie Eeklo

Eerst en vooral de beste wensen voor 2015. Dit namens de ganse mixed en herenploeg. Koen en ik zullen ook in 2015 regelmatig een verslagje brengen van de matchen. Jullie reacties zijn van harte welkom. Dus...het jaar is ingezet , kerstkraampjes worden afgebroken net als alle ijspistes. Wat dat laaste betreft , in hasselt ging ik eens de ster uithangen op de schaatstbaan , maar dat werd al vlug de vallende ster.

 

Afgelopen vrijdag moest mixed al aan de bak in melle , dit tegen de ploeg struikelblok....en struikelen deden ze. Set 1 en 2 gewonnen maar dan was het over. Toch nog verlies met 3-2. Helaas kunnen we nu opnieuw onze 1e pl verliezen. Kampioen zijn we nog lang niet. En wat met de heren , beresterk einde in 2014 met mooi volleybal. Lees nu het vervolg , 1e match dus in 2015

1e set : Op bezoek bij ons Toetsie uit Eeklo. Bij de opwarming zijn we toch even onder de indruk van hun aanval. 2 jonge mensen die hoog klimmen. Marc Dobbelaere die we goed kennen en die goed kan serveren....en beer van ne vent in hun rangen etc.. Maar , wij beginnen opnieuw scherp aan de match , moeten zeker niet onder doen. Ook al kunnen we even geen afstand nemen , we komen nooit in de problemen. Toetsie houd niet vol. Wij wel , echt de ganse set. Winst 25-15!

2e set : We behouden onze opstelling...en we behouden ook ons spelniveau. Toetsie geraakt niet in de match. Missen vaak in de aanval. Onbegrijpelijk dat ze maar blijven beuken en niet eens afwisselen met slimme plaatsballen. Ook set 2 winnen we met 25-15!

3e set : Tegenstander krijgt wat moed. Zijn plots beter in hun verdedigigng. 5-8. En bij 6-10 t-out nodig cresc. Nic en Wes waren tot nu toe erg scherp maar krijgen even een inzinking. We zakken weg ( 8-14  ) , tot...Gilles plots erg puik gaat serveren. Geen receptie meer op onze Gilles zijn opslag bij de mannen uit Eeklo. We krijgen plots meer vertrouwen 14-14 , en daar zie...Ron , man op leeftijd maar red verschillende mooie ballen die van tegenstander komen...hij dweilt de vloer door in alle richtingen te gaan schuiven , diuken , liggen. Toch is het nog even nodig om 2e t-out te nemen bij 15-18. Loont , slechte timing bij hun jongste mid-man. En verder , bij ons opnieuw erg goed 2 mansblok Nic-Johan. Dat kom aan bij tegenstander , sommigen bij hen kijken alsof ze plots een japanse castratie moesten ondergaan...hoe ge kent dat nie : dat gaat zo = hakki takki weg zakkie.Enorm spannend nu , 20-20 en 23-23. Euforie bij de onzen , vreugde dansje en ne zigge zagge zigge zagge en dan weet je het wel..gewonnen 25-23 of 3-0.

Zeer goeie match , we schieten niet veel op in de rangschikking , maar...we verliezen de voeling niet met de ploegen net voor ons. Groetjes Jan

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120629
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj