Login

 

Welkom op de website van volley crescendo - Zelzate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast op onze website !
Graag Uw reacties, opmerkingen en suggesties via email of via het gastenboek.

met sportieve groeten,

Bart (design & ontwikkeling),

Wesley (aanpassingen allerhande),

Koen (artikelproducent en agendaman),

Jan (artikelschrijver/coach).

 


 

 

Gemengd 04/12/2014: VC Toesjee - Crescendo

Crescendo gemengd zit in een goede flow. Na verlies in de 1e wedstrijd werden voor aanvang van deze wedstrijd 5 matchen na mekaar gewonnen, bovendien telkens met 3-0 of 3-1 en dikwijls ook met goed volley. Konden we die lijn doortrekken tegen VC Toesjee? Een ploeg waar we op verplaatsing vorig seizoen een belabberde partij tegen speelden met gelukkig wel nog een gezellige "après-volley" avond in een plaatselijk café. Diezelfde gezellige après-volley avond lukte ons nu ook wonderwel in datzelfde café, maar konden we ook een overwinning vieren?

De verplaatsing naar Lovendegem verliep alvast chaotisch, vooral door toedoen van uw verslaggever. Koen was namelijk zo snugger om in zijn GPS het adres van de ploegverantwoordelijke van VC Toesjee in te geven ipv het adres van de sporthal van Lovendegem... Toch was iedereen nog niet eens 5 minuten te laat op de juiste plaats. Johan had speciaal om ook deze match 3 heren te hebben zijn muziek laten vallen waarvoor dank! In alle haast was hij wel zijn wedstrijdtruitje vergeten maar hij had wel een zwarte tshirt mee en moest dus geen roze tshirt van 1 van onze dames gaan lenen zoals Koen eens overkwam. Nicolas is zijn schoenen vergeten. Ook tijdens de opwarming verloopt alles allesbehalve van een leien dakje. Saskia voelt al snel haar rug opspelen, Leen blesseert zich na een oefenaanval aan haar enkel en lijkt even zelfs niet aan de wedstrijd te kunnen starten. Kristof en Mats zijn er ook om te supporteren en na een beetje kinewerk van Kristof kan Leen toch de wedstrijd aanvatten. Diagnose bij doktersbezoek de dag na de match: zwaar verstuikte enkel en 2 weken rust. Maar voor rusten is nu geen tijd, tijd om de match te starten! (met dank aan Wesley voor het supporteren en het noteren)

In de 1e set zetten Johan en Nicolas ons alvast goed op weg met respectievelijk een winnende opslag en een blok op hun middenman: 0-2. Koen verdedigt goed op geplaatste legballen en Crescendo bouwt erg goed op: 1-5. Koen vloekt, beoordeelt een bal verkeerd die net binnen valt: 3-6. Via oa goed wegslaan van het middenblok door Koen en dropbal Johan staat het 6-10. Leen toont opnieuw haar erg goede opslag die ons meteen 2 punten oplevert. Het gaat snel nu. 15-25 zijn de zware maar verdiende cijfers.

In de 2e set houdt VC Toesjee gelijke tred tot 4-4. Vooral door fouten bij de tegenstander gaat het dan toch weer erg snel in de goede richting voor de onzen. Het staat in geen tijd 6-14. Ilse scoort een opslaghattrick met 3 winnende servs of aces: 6-17. 11-punten kloof blijft ook op het einde van de set op het bord: 14-25 en 0-2.

Nicolas tracht ons tussen de 2e en 3e set scherp te houden door ons een doelstelling op te leggen om de 3e set te winnen met zo weinig mogelijk punten tegen. Koen maakt 2-3, deze keer met aanval van op positie 4. Sonja neemt perfecte receptie maar we kunnen het punt niet scoren: 7-7. VC Toesjee klampt aan. Dankzij (alweer) goede opslagen Leen en (alweer) mooi blok Nic slaan we toch een kleine kloof: 11-14. We hebben het moeilijk nu maar onze tegenstander kent een collectieve offday. Zo kunnen we onze kloof toch behouden. Sonja brengt ons op matchbal met aanval op positie 4. Een gemiste opslag door VC Toesjee als laatste punt is tekenend voor deze match. Toch ook het vermelden waard is dat Crescendo zelf geen enkele opslag miste! 0-3 dus en een 6e overwinning op rij! Go Crescendo!! :-)

Vele groetjes,

Koen

 

 

Reacties   

0 #2 pixel gun 3D cheats 24-06-2017 06:35
This is really interesting, You're a very skilled blogger.
I've joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent post.
Also, I have shared your website in my social networks!
Citeer
+1 #1 Nicolas Lejaeghere 07-12-2014 19:53
Op naar de 7e overwinning en de 4 de plaats in de competitie (eigenlijk bedoel ik 1ste plaats maar we hebben afgesproken om telkens tegen de dames te zeggen dat we 4des staan, dames die toch de website of tussenstand controleren kunnen ons nu de door hebben) :-D
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Wie is online?

Geen
Gebruikers
582
Artikelen
131
Artikelen bekeken hits
120630
LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj